HOME / Arhiv / A sikeres fogyás 7 titka

A sikeres fogyás 7 titka

Felejtsd el ezt a nagyon-nagyon téves elképzelést, miszerint a zsír káros! Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. De sajnos ma már közel sem annyi a vitaminmennyiség a táplálékainkban, mint 50 évvel ezelőtt. Nagyon tetszett a kúra, mindenkinek csak ajánlani tudom, akár csak azért is, ha a jobb közérzet miatt csinálja valaki. Talán ha az esti vacsorát elhagytam. Jó zsírok és szerepük a fogyásban. Le van irva h mi az amit tenned kell annak érdekében, hogy lefoggy.
HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

fogyás 7 titka Archives - RegEnor DIÉTA


Hasznos tippek mit fogyaszthatunk jó szénhidrátjént. Stevia » A stevia sztívia hatása » Aszpartam méregező hatása Zsírok, olajok: Az élelmiszeripar érdekeit szolgálva ontják ránk nap mint nap a hamis információkat. A megnövekedett testzsír az elsavasodás egyik tünete. Jobban oda figyeltem az étkezésemre Aerobik, odacigyelès a napi kalóriabevitelre ès tápanyageloszlásra. Az okok lehetnek például: A cukor hatása - Miért nem egészséges a cukor? Az alaposság és részletesség.

A gluténmentes diéta előnye. Korrekt, tényeken alapuló tájékoztatás. De nagyon nem mindegy, milyen zsírt fogyasztunk!

Nem csodát ígérnek csak hasznos tanácsokkal látnak el. Jók a cikkeitek nagyon, pl. Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Rendszeresen tornászom, mert egy kicsit mintha az izmaim ellazultak volna, és szeretném, ha olyan lenne, mint régen…. Nem frusztrálja a személyiséget a tanácsadásotok,így nem alakít ki kényszer cselekvést.

Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban. Az, hogy nagyon emberséges ötleteket ajánl, a diéták nem betarthatalanok. A mozgás szintén felgyorsítja az anyagcserét. Fehér liszt és cukor teljes elhagyása. Az élelmiszeripar érdekeit szolgálva ontják ránk nap mint nap a hamis információkat.

Tuti alak nyárra! - Egyészséges fogyás Reg-Enor-ral!


Járjatok utána a dolgoknak, nézzetek jó példákat, mert csak a tapasztalat lehet bizonyíték. Együnk margarint, olajat…stb és a régi jól bevált zsírt, tojást, sót, húst kikiáltották főbűnösnek. Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges! Fontos, hogy jól érezd magad a fogyókúra alatt. Együnk margarint, olajat…stb és a régi jól bevált zsírt, tojást, sót, húst kikiáltották főbűnösnek. Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás.

A titok nem a mennyiségben, hanem a rendszerességben rejlik. Igen ez is nagyon-nagyon fontos pont!


Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás. Sokat olvasok, de még most is tanultam újat. A gyakorlatban is könnyen követhető. Céklás koktél reggeli elött egy órával. A zsír indítja be a máj működését, az epe termelést. Igazabol en nem dietazom hanem naponta etkezem keveset. Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés.

Az oldalon található képek, szövegek, hanganyagok további felhasználása kizárólag oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges. Hasznos tippek mit fogyaszthatunk jó szénhidrátjént.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>