HOME / Arhiv / Derékról fogyni

Derékról fogyni

A klorogénsav tetrahyrdocurcuminnal kombinálva még hatékonyabban csökkenti a vércukorszintet, állítják egy indiai egyetem kutatói. Ennek a kivonatnak semmilyen mellékhatása sincs. A kutatás igazolta, hogy a vérnyomás szignifikánsan csökkent az állatok és az emberek esetében is, a csökkenés pedig a zöldkávé mennyiségével egyenesen arányos volt. A technológiának köszönhetően a zöld kávészemek egyedülálló módon kerülnek feldolgozásra, nem teszik ki magas hőnek, így a klorogénsav nem bomlik el a szemekben. A zöld kávé fogyasztása jó hatással lehet a magas vérnyomásra. A feldolgozatlan élelmiszerek előnybe részesítésével jobban eltelítenek az ételek és kevesebbet fogunk belőlük enni. A kutatás megállapította, hogy ez a hatás a zöld kávé klorogénsav-tartalmával függ össze. A klorogénsav segít abban is, hogy a súlyveszteség beinduljon.
Hasról fogyás, csípő fogyás, narancsbőr eltüntetése!


A zöld kávé klorogénsavjai képesek csökkenteni a vércukorszintet, így előnyösek azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek. Kérdezzük őt meg a klorogénsav, a kávé és a stimulánsok lehetséges mellékhatásairól és előnyeiről. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé kapszula a klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. Megakadályozza, hogy a glükóz bejusson a véráramba és megnövelje a vércukorszintet. A zöld kávé fogyasztása, elkészítése és hatása a szervezetre.

Innovita Zöldkávé Megapack tabletta db A zöld kávéban antioxidánsok lelhetőek fel, amelyek felgyorsítják az anyagcserét. A zöld kávébab kivonat egy olyan új és természetes étrendkiegészítő, ami nagy segítséget jelent az embereknek megoldani a súlyproblémáikat.

A zöld kávéban található klorogénsav úgy is csökkenti a vércukorszintet, hogy növeli az inzulin mennyiségét. Ebben próbálunk segíteni kideríteni a zöld kávéval kapcsolatban. Nagy embercsoportot vizsgáltak, akik semmit sem változtattak az étrendjükön, csak zöldkávé kivonatot kezdtek el fogyasztani. Másodszor a zöld kávé kivonat felgyorsítja az anyagcserét, ami fokozza a zsírégetést. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad.

A zöld kávé rendszeres fogyasztásával sok klorogénsav kerül a szervezetbe, ami egy olyan antioxidáns, ami képes megvédeni a szervezetet a méreganyagoktól és a szabad gyököktől. A zöld kávé kapszula forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. A kutatások kimutatták, hogy a zöld kávé fogyasztása hasznos lehet a cukorbetegek számára is. A Földön csak vízből és teából fogyasztanak többet, mint kávéból. A kutatások kimutatták, hogy a zöld kávé fogyasztása hasznos lehet a cukorbetegek számára is.


Egy egyiptomi tanulmány szerint a zöldkávé rendszeres fogyasztásával csökkenthető a vércukorszint és az inzulinszint a diabéteszes patkányok esetében. Ebben próbálunk segíteni kideríteni a zöld kávéval kapcsolatban. Egy japán tanulmány kiderítette, hogy a zöld kávé képes szabályozni a vérnyomást a klinikai patkányok és az emberek esetében is. Nagy embercsoportot vizsgáltak, akik semmit sem változtattak az étrendjükön, csak zöldkávé kivonatot kezdtek el fogyasztani. Már több kutatás is igazolta a klorogénsav hatékonyságát. A zöld kávé klorogénsavjai képesek csökkenteni a vércukorszintet, így előnyösek azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek. Az eredmény döbbenetes volt: Amikor hosszú időn át fogyókúrázunk, az meglehetősen igénybe veszi az akaraterőnket és az energiánkat, ezért megnehezíti a testsúlytól való megszabadulást.

A  zöld kávé  erős antioxidáns tartalmú a zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír. Már több kutatás is igazolta a klorogénsav hatékonyságát. A zöld kávé fogyasztásáról bebizonyosodott, hogy igen hatékony a fogyásban is.


A zöld kávé rendszeres fogyasztásának megkezdése előtt fontos, hogy konzultáljunk a kezelőorvosunkkal. A zöldkávé kivonat koffeinmentes és semmilyen negatív hatást nem produkál a szervezetben. Az eredmény döbbenetes volt: A fogyás egyre inkább fókuszpontban áll és éppen ezért egyre több diétás módszer lát napvilágot nap, mint nap. A zöld kávé klorogénsavjai képesek csökkenteni a vércukorszintet, így előnyösek azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek. A feldolgozatlan élelmiszerek előnybe részesítésével jobban eltelítenek az ételek és kevesebbet fogunk belőlük enni. A klorogénsav segít abban is, hogy a súlyveszteség beinduljon.

Minél nagyobb dózisban fogyasztjuk tehát a zöld kávét, annál erőteljesebben hat az a vérnyomásra. Kövessünk egy zsírszegény étrendet, ami még jobban elősegíti a súlyvesztést. Egy egyiptomi tanulmány szerint a zöldkávé rendszeres fogyasztásával csökkenthető a vércukorszint és az inzulinszint a diabéteszes patkányok esetében.


Ennek a kivonatnak semmilyen mellékhatása sincs. Töltsük fel a konyhát természetes élelmiszerekkel, sovány húsokkal, teljes kiőrlésű gabonákkal, barna rizzsel, zöldséggel, egészséges zsírokkal, lazaccal, gyümölcsökkel és alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel. Így a szervezet felhasználja a tárolt zsírsejteket, hogy energiát nyerjen. Igyunk egy csésze zöld teát a sportolás előtt, hogy növeljük az energiaszintet és fokozzuk a teljesítményt. Instant változatát megőrlik, vízzel felfőzik, végül fagyasztás útján kivonják belőle a vizet, miközben megmarad a benne levő koffein. Már több kutatás is igazolta a klorogénsav hatékonyságát. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé kapszula a klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. A zöld kávébab különösen nagy mennyiségben tartalmaz klorogénsavat.

A klorogénsav segít abban is, hogy a súlyveszteség beinduljon. Ezekből a zöld kávébabokból készítik el a zöld kávé kivonatokat.

A tudósok megfigyelték, hogy a diabéteszes patkányok esetében ez a kombináció három hónap alatt hatékonyan képes csökkenteni az éhgyomri vércukorszintet és növeli az inzulintermelést is. Hatékonysága igen nagyszerű, hiszen nem kell nagymértékben változtatni az életmódunkon ahhoz, hogy látványos eredményeket érhessünk el a fogyás területén. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad. A cukorbetegség idővel növeli a krónikus gyulladások, a szemkárosodások, a szívbetegségek és a veseelégtelenség kialakulásának kockázatát.

A tudósok megfigyelték, hogy a diabéteszes patkányok esetében ez a kombináció három hónap alatt hatékonyan képes csökkenteni az éhgyomri vércukorszintet és növeli az inzulintermelést is. A zöldkávé kombinálása egy kiegyensúlyozott étrenddel és a rendszeres testmozgással fokozhatja egy testsúlycsökkentő program hatékonyságát. Megakadályozza, hogy a glükóz bejusson a véráramba és megnövelje a vércukorszintet. A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz. Zöldkávé termékek megvásárolhatóak budapesti üzleteinkben vagy online webáruházunkon keresztül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>