HOME / Arhiv / Fogyókúra 45 év felett

Fogyókúra 45 év felett

Sokan tapasztalták már, hogy hiába fogyókúráztakhiába tartottak intenzív edzésprogramokat, nem vezettek hosszú távú fogyáshoz. Minden nap legalább néhány percet kell mozogni a gyaloglás is számít, a kutyasétáltatás isa tánc és minden egyéb örömteli mozgás is…. Nagyon jól felépített az egész tartalom. Egy allergiás betegség következtében fél év alatt 20 kg-ot fogytam így nagyon legyengültem. Ha igen, jól esne egy Like! A súly megterheli az egész szervezetem különösen azokat amivel nagy problémáim vannak-gerinc-vázrendszer csontok és az izületeim is nagyon fájdalmasak. Keresed a kifogásokat, vagy 1- órával munka előtt, v munka után nekilátsz és minden alkalmat megragadsz az életmód változtatásod érdekében?
HIHETETLEN TEST ÁTALAKULÁS! - /Szálkásítás, Zsírégetés, Fogyókúra/ - Testépítés 50 Év Felett

MediFat - Lehet egyáltalán fogyni 40 felett?


Lehet idősebb korban is izomzatot fejleszteni! Önnek is feltűnt, hogy amióta elmúlt 40 éves, egyre ragaszkodóbbá váltak a pluszkilók? Néha azonban előfordul, hogy az anyagcsere tekintetében valami kisiklik, és kezelni kell valamilyen alapbetegséget, hogy a hagyományos fogyókúra kifejthesse hatását. Ennek tükrében szerintem elegendő a fele vagy egyharmada húsmennyiség. A táblázatok szerint pl. Amikor en 68 leszek, akkor en is szeretnek majd zoldfulu eseket leiskolazni 10 Km-en. A végső mérés nagy meglepetést tartogatott. A helyzet az, hogy az igazi eredményeket úgy lehet elérni, ha az ember minél több felelősséget és hatalmat akar magánál tartani.

Én itt Győrben hogyan fogom tudni csinálni? Válaszom lásd lent, remélem így világos lesz. Csatlakoznék Vilhelm Ibolya kérdéséhez, hogyan lehetne eljárni inkább irányított edzésre, mert abban jobban bíznék.

Sokkal fittebb vagyok mint 10 evvel ezelott. Most már tudom, hogy 40 felett is lehet fogyni, formálódni, ha az ember jó módszert választ, és saját maga is tesz a sikerért. Nem kell többé a has-szorító! Elég sok kilóval lettem több, és hiába erőlködtem,  nem ment a fogyás. Email értesítőt kérek, ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon.

Én azt szeretném megtudni, otthoni körülmények között, eszközök nélkül hogy tudnám a combom, lábam izomzatát erősíteni, ugyanis már egy székre is nehezen tudok felállni az izomerő hiánya miatt. Hogy van erre lehetőség? Már belefáradtam az egészbe, de még egy utolsó lehetőséget akartam adni magamnak. Vannak olyan ismerősei, akiknek hasznos lenne a cikkben olvasható információ?

Hogyan tartsd formában magad 40 év felett | Edzésmester Blog


Természetesen, ha valaki pontos étkezési naplót vezet, és az edzéstől függetlenül betartja a magasabb fehérjebevitelt, akkor erre nincs szükség. Persze nem a verseny kedveert csinalom csak a sajat teljesitmenyem osszehasonlitasa vegett. Én 41 éves vagyok. Mindig tartsd észben, hogy ha megsérülsz, annak a gyógyulási ideje hosszabb lesz, mint egy éves fickónak! Csatlakoznék Vilhelm Ibolya kérdéséhez, hogyan lehetne eljárni inkább irányított edzésre, mert abban jobban bíznék. Az elmúlt 5 évben nem sportoltam baleset miatt, amiből már felgyógyultamde előtte gyerekkorom óta rendszeresen. Amikor belevágtam voltak dolgok, amiket nem tudtam megcsinálni, de most meg tudom őket csinálni.

Válaszodat előre is köszönöm, Vera. A gyakorlatok megkezdése előtt azonban mindenképpen igyál egy pohár vizet, hogy nehogy dehidratálódj az edzés alatt, és edzés közben is gondolj a vízpótlásra!


Szeretnék egy olyan csoportba járni,ahol nem néznek le nagyon. Ez a tévhit egyébként nagyon elterjedt, sok izomagyút lehet látni, akik döntik magukba a fehérjeturmixokat edzés alatt. MediFat Az alakformálás orvosszakértője Bejelentkezés kezelésre. Az adaptációnak pedig az energiaellátásban is meg kell jelennie. Most amióta közölték még hogy a fenti gondok mellet a testi öregség is eljött 10 évvel korábban a sok gyógyszer miatt- súlyom egyik napról a másikra — pedig nem eszem többet és nem is mozgok többet és kevesebbet sem mint amikor is 55 kg-s voltam hiszen már akkor is ágyban fekvő voltam- mégis azonnal feljött 15 kg. Találjuk meg az arányt a táplálékbevitel és a leadott energia korlátozásában. Hetedik éve járok edzőterembe, önállóan fél év alatt tudtam szabályos és nem mellékesen hasznos gyakorlatokat elvégezni…. Az igazság az, hogy a testünk állandóan változik, fizikailag és pszichésen is kikényszeríti belőlünk az alkalmazkodást, de ez nem jelenti azt, hogy 40 felett már nem lehet az ember jó formában.

Ahogy írtam, a fehérjebevitel sem élettanilag indokolt bár gondot különösebben nem okoz, és az adaptációba sem szól bele, hiszen a fehérjét a szervezet nem tekinti elsődleges energiaforrásnak. Ebből rögtön jött a következtetés, hogy az ilyen étkezés káros. A csak saját akaraterőmban és kitartásomban nem nagyon bízom.


Először is Neked is Boldog Új Évet! ÍGY NÉZNÉNEK KI A SZTÁROK KÖVÉREN. Az adaptációnak pedig az energiaellátásban is meg kell jelennie. Fontos továbbá a bemelegítő gyakorlatok elvégzése az edzés megkezdése előtt. Eddig has-szorítós fehérneműkbe passzíroztam be magam, hogy karcsúbbnak nézzenek, de ennek vége! Azonban az örömöm elég hamar elmúlik azon egyszerű oknál fogva, miszerint azt gondolom magamról, hogy úgysem lenne bennem elég kitartás. Kedves Ildikó, örömmel olvastam, hogy 40 felett is van izomépítésre lehetőség.

Az elmúlt 5 évben nem sportoltam baleset miatt, amiből már felgyógyultamde előtte gyerekkorom óta rendszeresen. Bármelyik fitness edző ráncolná a homlokát, ha valaki ilyet állít, hogy edzés előtt fehérjével kell tömni magunkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>