HOME / Arhiv / Fogyás sikersztorik

Fogyás sikersztorik

Ha éhes vagyok, evés előtt először inni. Oszd meg velünk a sikereidet! Nyáron kaptam egy bicajt, amit megszállottan tekertem egész őszig. Az egész testet formálja, elképesztő, hogy napról napra fejlődik az ember, és ezt jól érzi és látja is magán. A többszöri étkezés, kis mennyiségekben. Sikersztorik Kedves Harcosok és Leendő Harcosok!
Héder Éva dietetikus Fogyókúrás Sikersztorik

Fogyás sikertörténetek • Soha nem késő változtatni


Elképzeltem, hogy csini ruhákban járkálok, megfordulnak utánam a férfiak, és büszke lesz rám az a személy aki elindított az úton. Sokat láttam a LifeNetwork csatornán az Ez zsír! Még aznap, éjszakába nyúlóan végigtanulmányoztam az egész Tornavideo. Amikor elkezdtem a Kalóriabázist használni Első lépésként nem erőszakkal és különösebb erőfeszítés nélkül letettem a dohányzásról és elkezdtem kocogni. Mindenkinek csak ajánlani tudom drága Enikő tornáit! Nagy volt a lelkesedés a kezdeti sikerek miatt. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása.

A barátaim pozitív visszajelzéseket adtak és kérdezték, hogy mit csinálok. Változatosak az edzésprogramjaid, mindig van valami új bennük. A Harcosok Étrendjével 5 hónappal ezelőtt ismerkedtem meg,…,azonnal meg is rendeltem és kiolvasása után elkezdtem az étrendet.

Az hizlal, ami bemegy, és amennyi bemegy, ergo az fog segíteni, ha kevesebb megy be. Arra bátorítalak Benneteket, hogy osszátok meg velünk a Harcosok Étrendjével elért sikereiteket, hogy megoszthassuk másokkal is! Ha nem edzek, feszült leszek, idegbajos és hisztis. Érthetően írja le a tudni valókat.

Nagyon hálás vagyok annak a barátomnak, aki elindított ezen az úton és Enikőnek, aki fáradhatatlanul gyártja az edzésprogikat és DVD-ket, így izmosabb, formásabb lehettem és lehetek még, hiszen határ a csillagos ég és úgy tudom tavaszra még tervez valami meglepit, életmód programot, amivel még inkább fogja a kezünket ezen az úton és támogatés köszönöm a PEAK Girl gyors, segítőkész csapatának. Így újra elhatároztam magam és ezúttal 55 kilóra szeretnék lefogyni! Totális kezdőként, minimális kezdeti erőnléti szinttel október óta követem az edzéstervedet, január óta belefogtam a haladó szintbe. Mindamellett, hogy az elmúlt 3 hónapban fogytam 7 kg-ot, sokkal jobb lett az állóképességem, és nem vagyok fáradékony. Áttértem a teljes kiőrlésű kenyérre, az édesítőre. Úgyhogy köszönöm szépen KalóriaBázis, hogy vagytok és remélem,  hogy az én kis történetem is hozzájárul majd egy icipicit valaki sikeréhez.

Így kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!


A futást ajánlotta, szénhidrát megvonást és Peak termékeket. Bár azt mondják, hogy szoptatás alatt mindenki fogy, velem nem így történt. Vissza tértem otthoni edzésre, de unalmas 20 perces egy izom csoportos gyakorlatok voltak. Nem éreztem jól magam, megállapítottam, hogy nem nézhetek így ki 32 évesen,és elhatároztam, lefogyok. Nem tudom, igazából mi jelentette a különbséget a korábbiakhoz képest, mindenesetre tudtam, hogy a módszer működik, időm volt, kitartást meg összekapirgáltam, amennyi csak telt tőlem. Ekkor kezdtem el a KalóriaBázist használni és elkezdtem rendszeresen heti alkalommal órát úszni, de nem csak úgy, hanem gyógytornán amúgy is jól jött a gerincferdülésem miatt. Próbálok minden napra beiktatni legalább 1,5 órás mozgást. Az egyetlen tanácsom, ha valaki szeretne elindulni az úton

Csak jót tudok mondani róluk. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

KalóriaBázis - Vezesd a fogyásodat | Kalória táblázat, Kalória kalkulátor, Napi kalória számolás


Itt felfedeztem azt, hogy a nap minden étkezését nyilván tudom tartani. Eleinte sokat kardióztam de most már csak heti x maximum fél óra HIIT-et. Majd később meglett a Tabata dvd is, ami nagy kedvencem a Zóna2 dvd mellett. Szülés után ugyan nem voltak nagy súlyfeleslegeim, csak pár kiló, de valahogy nálam a gondok a szoptatás alatt kezdődtek. Ebben az évben januárban, úgy gondoltam bátrabb leszek és erősebbre vettem a tempót, feliratkoztam az edzéstervre és naponta megcsinálok egy intervallum edzést és előtte még kocogok a lakásban 10 percet és utána nyújtok. Most 58kg vagyok és szépen leszálkásodtam. Most is vezetem a naponta elfogyasztott étel kalóriaértékét és ennek megfelelően került kitűzésre az elérendő 95 kg súly.

Részletek Zsófi 32 leveléből a teljes levelet a blogon olvashatjátok. Ha már nem fogok szoptatni, jobban beindulok. A gyümölcsökről nem tudtam lemondani, mert fontosak számomra lakto-vegetáriánus lévén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>