HOME / Arhiv / Mennyi idő alatt lehet fogyni a futástól

Mennyi idő alatt lehet fogyni a futástól

Ne azon gondolkodj, hogy mennyi idő alatt éred el a célodat, kezdd el még ma, és minél hamarabb el is jutsz odáig! Számomra abszolult teljesíthető volt, és megszeretette velem a futást. A következő nap viszont lendületből lefutottam az öt kilométert, pedig még három edzés lett volna addig. Leginkább az alsó lábszáram belső oldala a bokám fölött. Én is azok közé tartozom, akik korábban soha nem futottak, sőt még orvosi igazolást is szereztem a gimiben, így fel voltam mentve alóla. Hozzáteszem soha nem sportoltam a tesióra meg maga a pokol volt anno számomra: Nem mindig megy egyformán.

Úgy értem, az a terv, h majd az utcán, szigeten v pályán fogok és próbáltam is, de engem már az is kizökkent a ritmusból, ha az órámra nézek, egyáltalán nem tudom tartani a tempót, a gépen ez sokkal egyszerűbb, de előbb-utóbb váltani kell. Erre nagyon jó példa, a sok nagyon elszánt futó, akik minden lelkesen futnak rengeteget, mégis dagadtak Tökéletesen meg vagyok elégedve a programmal. Nem az idővel harcol az ember, nincsenek ellenfelek, akiket le kell győzni, akikhez mérheted magad. A test súlyom beállt közé az évek során, de a háj akkor is ott maradt a hasamon. A fehérje, zsír és szénhidrát mezőben azt állíthatja be, hogy milyen arányban legyen felosztva a kiszámolt energiaszükséglete.

A futással fogok fogyni? Mindennap futok kb.2, km-t. És feszes lesz tőle a combom meg a fenekem?


Ezért jó ez azedzésterv. Amúgy láttam szuper arc maszkot pont ilyen esetre egy nagy sport bevásárlóközpontban, ahová ti is sokat jártok. Még a középiskolai tesiórákat is ellógtam. Riverhead Books via Penguin Putnam Inc. Az alsó lábszáraim úgy bekeményedtek, mint a kő. A sportmelltartók nem váltak be, tudtok javasolni arra valamit, hogyan lehet ezt az "apró" problémát megoldani? A tervet minden kezdőnek csak ajánlani tudom. Nincs Pápán boltunk, de Budapesten 2 edzőtermünk és egy üzletünk van.

Telepítettem a telefonomra a sports tracker-t és belevágam. D Innentol gyorsulok es probalom javitgatni az idot: A vasárnapi már kicsit húzósabbnak tűnik.


Fiatalkorban a HGH a hosszanti növekedésünkért felelős. A program pont úgy van kialakítva, hogy minden nap csak egy kicsit kell hozzátenni akaratból, nem annyit, hogy megszakadj. Az első 5 kilométeres futásomat 28 perc alatt futottam le, a másodikat pedig már Ez is betett az izületeknek. Tény, hogy ebben benne van az is, hogy meg kell szeretni a futást, de ha az megvan, akkor csodákra képes. És  -amit sosem gondoltam volna-élvezem a futást!

Ma reggel lefutottam a keddi adagot. A harmadik után pedig kedvem lett volna futni még egyet, ha már így belejöttem és ennyire nem fárasztott a dolog.


Az ajánlások a mindennapos táplálkozásra a arányt javasolják, de speciális diéta, sport, testépítés, stb. Maratoni futó edzésterv kezdőknek. Újúlt erővel kezdtem neki. Mert gyorsan emelné meg a vércukrot, aminek ugye tudjuk, hogy semmi pozitív hatása, vagy miért? De csak akkor működik, ha a 2-ik percet is megcsinálod! Az eddigieket túléltem, de most a csütörtöki nap után sem "pihent" annyit a lábam, hogy most kibírja a mai napot. Azért nem szabad futni minden nap, mert pihenéskor fejlődik az izom. Ha igen, akkor 8 hét alatt megfelelő edzés mellett nagyon látványos eredményeket lehet elérni.

Ez a lerövidített útvonal, az egyik shortcut, amely a növekedési hormon kiválasztásod fokozásához szükséges. Én még csak az 5x6ra gyúrok de ha így elakadok mint te akkor én 4x6. Ha az alábbi írásom átolvasod, sok-sok félreértés megoldódhat.

Nagyon örülök neki, hogy ezek után sikerült folytatnom, és most az 5. Én először az 5x 4 perc futás, 3 perc sétánál véreztem el, ebben a fülledt levegőben pedig este 11kor járok futni mindig elfogy a levegő. Csak ennyit szerettem volna tudni, hogy miért lett az oda írva ami. Viszont én Ősszel ha minden jól megy indulni szeretnék a Garda Tavi maratonon Ha kihagyjátok az izületek rovására mehet és az izmok rendes regenerációja is elmarad. Nekem ez egy csodálatos élmény volt.

Illetve, haa végére érek a 6. A 6 hétbe így is belefért. Nagyon jók esett, sőt mondhatni erőt adott a továbbiakhoz! A futás miatt mindenképp ellenállóbb leszel az ilyen semmi dolgokkal szemben mint egy influenza Ha lefuttottátok az 5 kilit fokozatosan növeljétek a távot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>