HOME / Arhiv / Nagy fogyás sikertörténetek

Nagy fogyás sikertörténetek

Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás. Ide tartozik a lógó mell is. Ezen kívül persze volt még munkája bőven. Több víz, minosegi szénhidrát bevitel rizskiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel. Ebben a zűrzavarban nehéz az igaz és stabil adatokat megkülönböztetni a puszta véleményektől, vagy ami még rosszabb, a hamis, megtévesztő adatoktól. Sok dologra ravilagitotatok amire nem is gondoltam. Edzés ,cukrot és szénhidrátotpékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok. És legyünk büszkék, hogy nem ettük meg azt a nassolnivalót.
Ignácz Nóra - Okos Fogyás Életmódprogram Sikertörténet

Fogyás • A sikeres fogyás titka • Hogy jól érezd magad a bőrödben!


Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Ha bármilyen meglátásod, ötleted van ezzel kapcsolatban, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot! Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon. Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés. AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! Igazabol en nem dietazom hanem naponta etkezem keveset.

A testsúlyomból is lement gyorsan kiló, majd egy kicsit megállt. Hogy mindent megkaptam ami a fogyashoz szükséges.

Sikertörténet: kilóról fogyott izmosra Klaudia


Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: Rengeteg hasznos jól alkalmazható tanács,ötlet a sikeres fogyókúrához és annak elkezdéséhez. Amikor már a fogyás is látványosan beindult, és egyre több önbizalmat adott, az önbizalom pedig a kitartásomat erősítette, ami újabb és újabb kilók leadásához járult hozzá, rájöttem, hogy a fogyás-önbizalom-kitartás-erő olyan körforgását sikerült elindítanom, ami egy perpetuum mobileként segít a céljaim elérésében. A weboldalon "cookie-kat" "sütiket" használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Majd bűntudatot kezdtem érezni, ha megettem egy süteményt, ha leültem egy kávézóba, és egy szelet tortát is rendeltem a kávé mellé Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

A genetika is közrejátszott a testem alakulásában, de őszintén szólva sosem figyeltem, mit eszek és mit nem. Az egyik legrosszabb, amit ilyenkor tehet az ember az, hogy feladja az egész addigi munkáját, a másik pedig az, ha bűntudattal gyötri magát. Címkék cukkini feketeribizli málna patisszon brokkolisaláta bulgursaláta sült zöldség Életmód.

Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából


A fogyás teszt egy 25 kérdésből álló felmérés, amely - a lehetőségekhez képest - személyes értékelést ad a fogyás elősegítéséhez, a hibák és buktatók feltárásához. A genetika is közrejátszott a testem alakulásában, de őszintén szólva sosem figyeltem, mit eszek és mit nem. Nics olyan hogy "a sikeres" akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt. Mindenkinek meg kell találnia a számára működőképes módszereket. Kocsonya leve fehér lett. A fogyásban elért sikereim erőt adnak az élet más területein, hiszen itt megtapasztaltam, hogy mennyi mindent meg tudok valósítani, ha hiszek önmagamban. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Marilyn Monroe furcsa étrendje - a reggelijéhez bizony kellett akaraterő, nézd, miket evett a szexbomba! És minden héten kétszer megmérem magam.

Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS. Töbszöri ètkezés dèlután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés. Ha pedig nem érzed jól magad, tedd meg a szükséges lépéseket, hogy javíts a helyzeten!

Egy anyuka sikertörténete | VITAL MAGAZIN


Új ételekkel, új alapanyagokkal ismerkedtem meg, új ételkészítési szokásokat alakítottam ki. Tudatosítja a kilók elfogadását és ezzel segíti elő az elengedést is,ezáltal tudatosan építhető fel a fogyókúra. Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban. Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve. Végre újra azt érzem, hogy én is értékes ember vagyok. Sok információ a fogyásról. Soha nem térhetek vissza ahhoz az életmódhoz, ami ehhez a túlsúlyhoz vezetett.

A többszöri étkezés, kis mennyiségekben. Tetszik, hogy nem tolakodó és több módszert és célravezetőnek tart. Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód mellett egy családi tragédia által kiváltott stresszhatás indította el bennem azokat a testi, lelki folyamatokat, amelyek következtében néhány év alatt nagyon jelentős túlsúlyt sikerült magamra szednem.

Ha sikerült végigolvasni a cikket, talán ez a mondat rámutathatott, hogy a hölgynél nem a felesleges bőr volt a fő szempont: Két év alatt 40 kg-tól sikerült megszabadulnom ebben a felfogásban. Marilyn Monroe furcsa étrendje - a reggelijéhez bizony kellett akaraterő. Ma, közel harminc leadott kiló után elmeséli tapasztalatait.

Léböjtkúrák, receptek és tesztek. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni. Érdeklődve olvasom mások sikereit és bizok benne és erőt ad nekem a folytatáshoz hogy egyszercsak én is fogyásról tudok beszámolni. Vannak tippek, kezdőknek segíthet átlátni a káoszon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>