HOME / News / 8 kg fogyás 1 hónap alatt

8 kg fogyás 1 hónap alatt

Red nélkül csak arra vagyok képes, hogy tartsam az elért súlyomat, ami nagyon is jó lenne, ha jóval kevesebbet nyomnék, mint most. Gondolom az edzőterem a munkahelyed is egyben. Újévi fogadalomként azt tettem fel, hogy márpedig ha törik, ha szakad én le fogok fogyni. Gyerekkoromban versenyszerűen sportoltam de sosem voltam egy vékony alkat, inkább mindig az izmosabb zömök A második hét után vissza lehet térni a normális étkezéshez. Ha kész, visszaöntjük a többihez. A program segítségével most 69 kg vagyok 4 hónap telt ela határ pedig a csillagos ég:
Életmódváltás: -7 kg egy hónap alatt #myfitnessjourney

MÍNUSZ 5 KG


A diéta egy, vagy maximum két hétig tarthat, a kívánt fogyás mértékének megfelelően. Itt felfedeztem azt, hogy a nap minden étkezését nyilván tudom tartani. A cukor, zsír és alkohol fogyasztása tilos a diéta alatt. Minden embernek más és más a sorsa, az élete, és ezért nem szabad egymást fikázni.: Odafigyelek az étkezésemre és ami szerintem a legfontosabb, hogy rendszeres és fenntartható szokásokat próbálok kialakítani a napi menetrendben, táplálkozásban és mozgásban edzésben is. Kezdtem azzal, hogy reggelire elhagytam a péksütiket, és a kávét. Később próbálkoztam mindenféle fogyókúrával, de tartósan sosem sikerült lefogynom.

De képzeljétek új célt tűztem ki magamnak, a bűvös at, egyébként cm vagyok. A célt beállítva, következetesen betartottam a keretemet, és amennyit csak tudtam bővítettem rajta sportolással.

KalóriaBázis - Vezesd a fogyásodat | Kalória táblázat, Kalória kalkulátor, Napi kalória számolás


Tavaly november 5-én végleg betelt a pohár. És ha megjön, indulni vele AZONNAL! Csak a fogyás vége felé sikerült kissé ez alá mennem, hiszen nem tudtam még, hogy ez így nem jó. Reggelire kalóriás turmixokat készítettem belőle, napközbenre olyan kalóriás ebédeket, amelyeket dobozban is magammal vihettem az irodába, vacsorára pedig kalóriás fogásokat, amelyeket hétvégén előre megfőztem, kiporcióztam, lefagyasztottam. Az ennél gyorsabb fogyás megterhelheti a szervezetet és a bőr sem tudja tartani ezt a gyors tempót, ezért nagyobb az esélye, hogy megereszkedik, főleg, hogy a hatalmas túlsúllyal rendelkezőknél ez amúgy is fokozott veszély. Kerestem nagyon sokat és voltam munkanélküli is. Egészséges életmód program sikertörténetek.

A rendszeresség sem az erősségünk, a férjem 12 órában mentőzik, én 12 órában herbáriáztam amíg anno a pocakom engedte Eleinte beállítottam a napi kalóriát úgy hogy augusztus re legyek 90 kiló, ez körülbelül és kcal közötti napi keretet engedett a napi súlytól és mozgástól függően.

Pár szót az edzésemről is ami nagyban segít a forma elérésében. Fogyasztásukkal hosszú időre biztosított a telítettségérzet, így elkerül a koplalás. Mert neki a fele is sok ha fogyni akar. Jelenleg kg vagyok és további 20 kg leadását tervezem.

Megszűnt a magas vérnyomásom, rendszeresen ping-pongozom. Alig vártam hogy haza érjek, és már kerestem is meg a neten. De egyéb dolgokban igazat kellett adnom -hogy mire költünk az teljesen egyéni. Most olvastam végig az egészet és azt a következtetést vontam le hogy gyönyörűen összegyűltek az olyan primitív tudatlan emberek akik zsömlét esznek kenyérrel meg rámát és csodálkoznak hogy lefolynak a székről!

Testsúlykontroll program sikertörténetek avagy a sikeres fogyás


Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! Egy alkalommal négyszáz kalória a plafon, de arra is ügyelj, hogy ne teljen el több négy óránál egy-egy étkezés között. Nem az az edzett aki napi 3 órát is mozog, hanem aki órát is képes. Sajnos rajtam nem, mert finoman szólva is kövér voltam. Ha tehát valaki azt veszi észre, hogy egy adott mozgásformánál már nem esik nehezére az edzés és úgy érzi, bármeddig tudná folytatni amíg meg nem unja akkor azt a mozgásformát a szervezete már hatékonyan végzi, így az eredmény szempontjából nem lesz pozitív hatása. Sokat jelentett, hogy láttam mennyi kalóriát viszek be. Számtalan fogyókúrába belekezdtem, mindnek az lett a vége hogy feladtam, mert az összes csak önsanyargató kínzás volt. Asztali verzió     Mobil verzió Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.

A családom kritikái, amit bár nem bántásnak szántak, én mégis annak fogtam fel, az emberek rémült tekintete a buszon, hogy nehogy  megkérdezzem tőlük szabad-e a mellettük lévő hely, arra késztettek, hogy végérvényesen búcsút mondjak a kilóimnak. Az első egy hónapos Testsúlykontroll ciklusban 6,5 kg-ot fogyott, és 12 cm ment le a haskörfogatából. Tudtam, hogy a lányomnak esküvője lesz, ezért kitűztem egy célt, hogy addig lefogyok 70kg-ra.

8 kg mínusz rövid idő alatt - Női Portál


Eleinte sokat kardióztam de most már csak heti x maximum fél óra HIIT-et. Amikor elkezdtem, heti x szobabicikliztem percet, mellette lovagoltam heti 2x,5 órát, meg elég sokat sétáltam is. Mikor elkezdtem 84 kg voltam és cm. Van még több is! Ez egy 15 kg-os hízást eredményezett. Úgy éreztem, hogy ismét erős vagyok, ismét önmagam vagyok és rájöttem, hogy képes vagyok megint lefogyni, ami boldogsággal töltött el. Mindenkinek sok sikert kívánok hozzá! Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Innentől sokkal könnyebb dolgom volt, nem kellett minden egyes alapanyagot egyesével levadászni, egy kész rendszer várt. A fogyókúrában kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása Posted on dec 15 Négy ok, amiért az ősz a legtökéletesebb évszak a fitnesz programod elkezdéséhez Posted on okt 3 Mit tegyek, ha nincs időm edzeni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>