HOME / News / Csak mozgással lehet fogyni

Csak mozgással lehet fogyni

Rengeteg tévhit van — főleg az interneten — a fogyókúrával kapcsolatban. Van egy szakmai csoport, az elhízásban illetékes Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság Momot. Designed by Elegant Themes Powered by Wordpress. Róbert professzor úr kialakított egy Országos Obezitológiai Központot a Szent Imre Kórházban. Eszerint az Egyesült Államokban van a legtöbb elhízott ember, 35 százalékkal, utána Új-Zéland és Mexikó következik, ezután viszont Magyarország, ami azt jelenti, hogy Európában első helyen állunk. Ha valaki föl van doppingolva, akkor nem nagyon eszik, mert pörög, és nem éhes.
SIKERES FOGYÁS EGYSZERŰEN

Ezt ajánlja a szakember, ha fogyni akar


Sajnos öt éve nincsen forgalomban étvágycsökkentő gyógyszer Magyarországon. Ma egy olyan dologról lesz szó, ami rengeteg embert érint. A szakember — akinél több mint 25 ember vett már részt fogyókúrán — azt is mondja, a nőknél szigorúbb fogyókúrát kell alkalmazni. A gyerekek százaléka túlsúlyos-elhízott. Drasztikus élet módváltás fehér kenyér pék kuka helyette magvas rozs teljes kiőrlés sok sok gyümölcsnapi szinten zöldség ezzel decemberre 17 vércukor szint lett! Az emberek rossz gondolkodásáért a hazug reklámok is okolhatók a lustaságos kívülmármint állandóan a csodákról regélnek, mint egy hét alatt, mozgás és koplalás nélkül, stb…. A pulzust, a vérnyomást és az idegrendszert kikészítette.

De az epekő is gyakoribb az elhízottaknál. Természetesen nem úszod meg a mozgást sem! Ha megeszünk egy szelet tortát három perc alatt, az egész elszállt.

Van még több is! Testalkatom most pók hasonlítanám, vékony kéz láb nagy has aránytalanul nagy hassam gyomrom! Ez a rákfenéje a turbódiétáknak. De akkor miért reklámozzák a TV-ben is az otthoni hasizom-erősítő gépeket úgy, mintha attól kockás hasad lenne? Nem lehet kizárólag hasról fogyni! Magyarország a legnagyobb gyógyszerexportálók közé került

Ha ez a helyzet, akkor nagyjából a raktározási programunk így néz ki: Csakhogy ha valaki eléri a száz kilót, annak az egy óra futás már nem is fog menni, egészségügyi vagy mozgásszervi okokból. A férfiak átlagosan kalóriát fogyasztanak naponta, a nők pedig at. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz.


Ahhoz képest, ami voltam igaz cm fogyok. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell mozogni. Ezért is fontos, hogy az Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság összeállított egy programot, amelyben 53 szakorvost képeztünk és vizsgáztattunk le obezitológusnak, ami azt jelenti, hogy elhízással foglalkozó képesítést kaptak. Akkor most mit kell tennem, hogy hasról fogyni tudjak? Egy túlsúlyos embernek, aki korábban ennek a sokszorosát vitte be, lehet egyik napról a másikra erre a szintre csökkenteni a napi kalóriaadagot? Így nem javasolt a sárgadinnye, a szőlő, az őszibarack, a banán. A túl nagy kalóriadeficit nem jó, mert az nem segíti, hanem hátráltatja a tartós fogyást ennek az élettani hátterét remélem már megtanultad az ingyenes Edzés Mester Program első moduljából.

Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak! Ez hogy lehet akkor???


Ez alatt az egy hét alatt fogy kilót az illető, és ez egy sikerélményt ad. Említette, hogy a gyerekek között is sok az elhízott. De sokszor nem az van, hogy változatlan táplálkozás mellett híznak el az emberek, hanem bizonyos események bekövetkezése után — a házasság is egy ilyen, a nőknél pedig a menstruáció elmaradása, tehát a klimax —, de a mozgás elhagyása is egy olyan tényező, ami elhízáshoz vezet. Nagyon sokan beszélnek fogyókúráról, felteszem, sokszor találkozik azzal, hogy rossz tanácsokat is adnak a fogyni vágyóknak? A legnagyobb fogyást már inkább tudnám mondani, egy fogorvosnő egy év alatt kilót fogyott. A legoptimálisabb egészen biztosan a kettő együtt, vagyis a diéta és a mozgás. Az ennyire lokalizált hízásra való hajlam mondjuk ritka. Vércukor szintem lett be segítve cukorcsökkentő gyógyszerrel.

Szép napot, Szűcs Ildikó EdzésMester Ez a cikk szerzői jogvédelem alatt áll! Ez a cikk szerzői jogvédelem alatt áll! Posted on okt 2 Segítség!

Természetesen alacsony zsírtartalmú étkezést kell megvalósítani, de azért ez nem azt jelenti, hogy nem szabad zsírokat enni, sőt! A mozgás nagyon hasznos és pozitív attitűd, amit nem tiltani, hanem szorgalmazni kell, az javítja az általános állapotot, de önmagában nem elég. Lehet, hogy neked először a hasadra jön fel a zsír, másnak meg lehet, hogy először a csípőjére. Ha szeretnéd megosztani másokkal, ezen oldal linkje közzétehető. De sokszor nem az van, hogy változatlan táplálkozás mellett híznak el az emberek, hanem bizonyos események bekövetkezése után — a házasság is egy ilyen, a nőknél pedig a menstruáció elmaradása, tehát a klimax —, de a mozgás elhagyása is egy olyan tényező, ami elhízáshoz vezet.

Ezek a felmérések azt mutatják, hogy sajnos az elhízás gyakorisága mindenkinél, így a gyerekeknél is nőtt. Ez néhány kilós súlycsökkenést okozhat, de ahol százkilós fogyásra vagy annál többre van szükség, az nem sokat jelent. Viszont máshonnan nemigazán fogyott. Ne hagyd ki a tesiórát és ne a Mekis fagyi legyen a nap fénypontja. A tükörben nagyon dagadtnak nézek ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>