HOME / News / Fél év alatt 20 kg fogyás

Fél év alatt 20 kg fogyás

Nyolc ízléstelen ruhadarab, amitől jobb, ha megszabadulsz még akkor is, ha trendik. Étkezési- és mozgásnaplót vezetek. Én nem fogyásnak vagy diétának fogtam fel. Mindenkinek sok sikert kívánok hozzá! Ha csokit, jégkrémet, pizzát vagy chipset kívántam meg, akkor azt. Leszeretnék fogyni 10 kg. Sokat láttam a LifeNetwork csatornán az Ez zsír! Régen lényegesen több ételt vásároltam, jellemző volt például az útközben bekapok egy falatot és akkor irány a legközelebbi pékség. Nem kell folyamatosan fizetni érte, de jó, ha megvannak az irányok és utána lehet egyénileg csinálni, ahogyan neked a legjobb!
HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Fél év alatt kg - Egy drasztikus fogyás lelki háttere - Női Portál


Persze most nem a testépítős durva izomzatról beszélek,csak arról ,ami egy formás popóhoz kell! Pont annyira, mint bárki másnak. De a gyömbértea finom ital és serkenti is az anyagcserét: A fogyás már szerintem az első hónap után látszani fog. Egy nap, mikor átjöttek hozzánk, nem ismertem meg! Esténként 1 kupica bio lenmagolaj egy pohár szójatejbe keverve nem az ízorgia csúcsa. De sok sikert bármi lehet. Jár még erre valaki?

Nagyon mosolyogtam az edzés közben hasamra csüccsenő, élő súlyzón! A sport az én fogyásomban is nagy szerepet játszik. Még az üzletben beállíttattam, és nagy elszánással kipróbáltam a Margitszigeten.

Később az ő elvei szerint állítottam össze magamnak a heti étrendjeimet. A körethez 1½ dkg vajon átpárolunk 2 doboz 34 dkg-os konzerv kukoricát a leve nélkül. Most meg imádok futni, zene a fülbe, és go! Holnap készülünk az állatkertbe,mert a gyerekeknek ingyenes most a beugró. A pirításhoz használt olajjal kikenünk egy kisebb tepsit.

Igen, 2 hónap után lement az a fránya 5 kg! Tehát ennyit kell vernie percenként mozgás közben a szívemnek, ha fogyni szeretnék. Életmódot váltottam, kalóriát számoltam Az utolsó csepp az volt, amikor az akkor ötéves fiam megkérdezte, hogy megint baba nő-e a pocakomban. Hajrá a babához és az egészséghez!

Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?


Utána meg egyre jobban szembetűnő lesz. Nagyon hamar jelentkeztek az első sikerélmények, hiszen nagy súlytól akartam megszabadulni és ilyenkor az első szakaszban gyorsabban változik az ember, ez persze becsapós is lehet. Körberakjuk őket összesen 15 dkg friss vagy mélyhűtött, felengedett málnával. Számos cikk íródott már a fogyásról, és annak különböző módszereiről. Vagy mennyit lehetne fogyni ha kerülöm a zsírosat a kenyeret a tésztát és a cukrot, és rendszeresen mozgok? Ezt félretettem tízóraira, uzsonnára gyümölcsnek, kis maroknyi mandulának vagy diónak, illetve egy-egy nem hizlaló édességre is futotta belőle, szintén a könyvemből.

Inkabb lassan probalj meg fogyni, mert a borodnek sok ido kell, hogy kovetni tudja a fogyasodat es ne logjon. Tehát ennyit kell vernie percenként mozgás közben a szívemnek, ha fogyni szeretnék.

Nevezetesen azt, hogy ha a szervezetemnek kevesebb kalóriát adok, mint amennyit elhasznál, fogyni fogok. Jó lenne megint egy kis csapatot összehozni, és adni egymásnak az erőt! Egy 93kg-s lánynak 1 hónap alatt sikerülhet lefogyni 10 kg-t? És már ez is szép teljesítmény volt, tekintve, hogy nem számítottak üdítő, szórakoztató olvasmánynak. Közben 5 dkg diót durvára törünk, és összekeverjük 1 dkg teljes kiőrlésű liszttel, 1 narancs reszelt héjával. Ahogy már az elején mondtam, ezek voltak a legnagyobb félelmeim.

Nem szeretném a terhességekre fogni a teljes hízásomat, mert már előtte is szépen lassan felpakolódott rám majd tíz kg felesleg. De még így is rémesnek ígérkezett a jövő: Aztán "egyszer csak" a kitűzött álomsúlynál 65 kg voltam és nem éreztem megterhelőnek, majd alámentem még hat kilóval. Te is szereted a gyógynövényeket annyira, hogy felismerd őket kép alapján? A táplálkozáshoz visszatérve pedig, semmilyen fogyókúrát nem követtem, tényleg ugyanazt ettem, mint addig, csak jóval kevesebb mennyiségben. Azt hiszem, hogy ezek ellenszere az volt, hogy eldöntöttem, hogy akármi történik, én ezt most végig fogom csinálni.

Szeretnék fogyni 30 kg-t, mennyi idö alatt sikerülhet?


Csak elkezdeni nehéz, nekem is az volt. Ha kész, visszaöntjük a többihez. A kedvenc ételeim közül találtok majd néhányat egy kicsit lejjebb. Vagyis kijött, hogy naponta kalóriával kellene kevesebbet ennem, ha 5 hét alatt szeretném lefogyni az 5 kg-ot. Varázsgömb A varázsgömb kitalálja a gondolataidat! A hetek teltek, én főztem, ettem, gyakran velem együtt ült este asztalhoz a család is, mert az ételek csak kalóriára voltak igénytelenek, ízre egyáltalán nem. Villámgyors ebéd, tele ízzel. Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

Szerintem is olyan hónap kellde akkor szigorúan be kell tartanod a diétát és a mozgást nyomnod kell mindennap!!! Meg bírtam állni,hogy ne egyek a lányom szülinapi tortájából,pedig nagyon fincsi lett:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>