HOME / News / Fogyni gyaloglással

Fogyni gyaloglással

Azt tudtam magamról, hogy egy pitbull vagyok, de abban azért kételkedtem, hogy idáig eljutok az edzésben. Sajnos a mai edzést ki kell hagynom, mert meghuzódott a vádlim és nem szeretném, ha nagyobb gond lenne vele. Recent Popular Random Edzés, fogyókúra, és fejlődés 50 felett Posted on feb 18 A fogyókúrában kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása Posted on dec 15 A gyors fogyás sötét titka Posted on feb 4. Illetve egy másik kérdés a Ha tud valaki segítsen, hogy én is befejezhessem a programot! De jól teszed, ha olvasol blogokat és akkor kiderül számodra is, hogy azért menet közben nem minden hepi! Tulajdonképpen én azt szeretném, ha a cél karácsonyra meglenne, ez reális szerintem.
Sétálj az egészségedért!

Első 5 kilométerem | nataliz.duckdns.org


A fentiekből már ez is látszik. Posted on okt 14 A gyors fogyás sötét titka Posted on feb 4 Egy fogyás és a fogyás utóéletének története Posted on máj 9. Elsődleges linkek Főoldal TTT Teljesítménytúra Vasárnap igazi családi kerti parti volt és hétfő estig nem is voltam utána éhes, de a futásnak reggel nem tett jót, hogy még mindig úgy éreztem magam, mintha fél órája ettem volna meg egy lovat. Lehet keresnem kell másik helyet, mert a mostani időjárás ellenem dolgozik és tönkre teszi az edzőhelyemet. Igaz, ami igaz, nem egyedül, hanem a kutyámmal futok, így nagyobb a kihívás: Valahol mindenkinek el kell kezdenie az első futólépéseit.

Hosszú tétlenség után ez egy sokkos ébredés a testnek, keltegessük óvatosan és vidám lesz utána Én most tartok a felénél, és nagyon büszke vagyok magamra, mert soha nem szerettem a futást.

Túrabeszámolók | TTT


Elég érdekes, sőt tanulságos, amit leírt, és mivel nem olyan régen kezdtem el a futást fogyás gyanánt, ezért most érdeklődve olvastam el ezt a cikket. Jó bemelegítés után sokkal élvezetesebb a futás. Szóval kihagytam szépen a pihenőnapot és szerdán már sikerült. Most már 10 km-nél tartok, amit először csak laza tempóban futottam, de a múlt héten gondoltam egy kicsit belehúzok, és a 10 km Nagyon koszonjuk a valaszt. Ami a kortizolos kérdést illeti, ez nem egészen így működik. Átestem a holtponton és a vége már egész könnyünek bizonyult.

Ne fuss többet mint a heti edzésterv!!!! Az elhatározást tett követte, és elkezdtem csinálni.


Most jött el az idő, hogy újra kezdjem a bicajt, mert úgy étzem, hogy a térdem fogja bírni, de semmilyen alapokkal nem rendelkeztem, egy perc futás is gondot okozott. Na majd meglátjuk, de minden esetre szép környéken sikerült futnom - és nagyon jól esett - kiváncsian várom a 6. Gondoltam egyet és keddenfutottam 5 milómétert A napokban jöttem csak rá, hogy ennek egyedüli oka a negatív iskolai tapasztalat volt. Kb 4 hónapja kezdtem el ezt az edzéstervet, tudni kell, hogy előtte kb 5 percig tudtam futni, utána végem volt Ha már nem emlékszel, hogy mi is volt az az intervallum tréning, akkor röviden: A zsírégető zóna Posted by Ildikó EdzésMester in edzésfitnessfogyókúrazsírégetés hozzászólás.

Köszi a tervet annak, aki kitalálta és megosztotta velünk!!! Nekem nincs sportoló múltam, mégis könnyen összejött az 5 km.

Abszolúte nem fáradtam ki, nem néztem a stoppert,csak mentem és mentem és azt vettem észre h. Még több hasonló cikk. Újrakezdő és 12 hetes edzésterv középhaladóknak. Többször volt olyan már a második héttől kezdve, hogy félve vártam a következő edzést, hogy hogyan fogom bírni, hiszen a mostani határeset volt. Gyönyörűen működött, és a 4.

Épp ezért gondolkodtam is a váltáson, ha több időm van, és belefér. Tényleg nagyon jó edzésterv! Szerencsére újból heti x tudok mozogni, szóval edzésekhez visszatértem hónapok óta, lassú és hosszú futásokkal alapozva a 7 évvel ezelőtti változásra de semmi nem történt. Most fejeztem be a második hetet, de a térdem kikészült a futástól, pedig úgy érzem, hogy végig tudnám csinálni. Tegyük fel, hogy pénteken elmész otthonról hétvégére, úgyhogy a lakás két teljes napra a gyereké. Most már 10 km-nél tartok, amit először csak laza tempóban futottam, de a múlt héten gondoltam egy kicsit belehúzok, és a 10 km


Pedig olyan lassan futok amennyire csak tudok, szinte már csak csoszogok. Annyira megszerettem a futást, hogy ezután rátérek a 10km-esre.: Szoktam magamban kételkedni, hogy ugyan képes vagyok végigfutni az aznapi adott adagot, de kellemesen csalódok. Iszonyatosan jól van felépítve ez a 6 hét. Hidd el, a HIIT az állóképességet növeli, és hatékonyabban, mint a közepes intenzitású futás. Hogy mi ebben a hasonlat?

Szerinte az ilyen rövid maxon futott HIIT csak a kigyorsító időszak legvégén vagy a verseny előtt jó, mert kemény edzés, de mégis könnyen kipihenhető egy ×hoz képest. De közben a feleségem is elkezdett futni, terv nélkül, kijelölt egy 2,5 km-es pályát a környéken és kijelentette, hogy aki tökös csávó, megállás nélkül lefutja. Ha fáj mindig pihenetesd, hogy ne legyen rosszabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>