HOME / News / Fogyás 12 hét alatt

Fogyás 12 hét alatt

Az sem mindegy az edzés szempontjából hogy mit szeretnél, izomtömeget növelni, vagy fogyni. Még pár évvel ezelőtt is vállaltam ilyet, igaz külföldön rendes fizetésért, de megcsináltam. Tudom, hogy valaki más ezt megteszi helyettem, én nem tudnám, ott halnék éhen a nyuszi mellett: Az olyan dolgok, amelyek azt várják tőled, hogy teljes agymosást végezz és felejts el minden mást, sohasem egészségesek, még ha annak látszanak is. Napi 10 órát dolgozom olyan igazi talpalósategyedül nevelem és iskoláztatom a fiaimat,családi házban élek kapa,kasza,baltanekem milyen tuti edzéstervetek van? Most ugyanis megtudhatod, hogy mi történik, ha valaki betű szerint betartja az alakváltó programot, és a programon kívüli cselekedet milyen hatással van a testsúlyod alakulására. A stratégiai csalónap szimplán egy olyan nap, amikor többet eszel, mint amennyi szükséges lenne. Odafigyelek az étkezésemre és ami szerintem a legfontosabb, hogy rendszeres és fenntartható szokásokat próbálok kialakítani a napi menetrendben, táplálkozásban és mozgásban edzésben is. Amióta nem ehetnék, még álmodom is róla, sajnos!
12 hetes fogyókúra videósorozat - Ne a kalóriát, hanem az inzulint csökkentsd!

10 hét alatt 10 kg fogyás – csodaszerek nélkül! | Edzésmester Blog


A zsírégető zóna inf3rno - Fitnesz mendemondák 2. Az alakváltó programmal a 85 kiló elérését célozta meg. Nem lesz válaszreakció sem. Email értesítőt kérek, ha további hozzászólás érkezik a bejegyzéshez. Hasonló eredményt értem el hasonló idő alatt, nagyrészt Ildikó ajánlásai mentén. Lelkileg annyira mély ponton voltam, hogy azt leírni se tudom nagyon.

Miközben meg nem tetszik nekik ha valaki tudja a frankót! De ez csak napig működik: Persze ha az izomtömegét is meg akarja tartani jó ha tovább folytatja az edzést!


Mind a ketten fizikai melót is végzünk. Copyright ©   fitnesslife. Ezek bizonyos eseményeket, tetteket jelentenek, amelyeket itt leírok neked. Az egész vita onnan robbant ki h. Nem kell az edzést túlmisztifikálni. De én azt már nagyon durvának tartom, hogy sok ember még az utca végéig sem képes elgyalogolni, pedig állítólag egészséges! Nem mintha én ezt tenném, de száz forintért 4 db zsemlét lehet kapni, és az eléggé eltömít. Számít-e egy-egy napon, hogy mekkora a testsúlyod, vagy van-e azért egyfajta sáv, amiben a testsúly mozog?

A következő akadály a megtartás lesz és az új ruhakollekció beszerzése. Ami bosszant, hogy amíg nem kellett ennyi időt melóval tölteni, jutott több időnk és több pénz konditeremre és sétákra, hétvégi biciglizésekre, ez azért nem volt. Az én férjem egész nap kint van, abban van kardio meg súlyzós edzés is, mázsa feletti rönkökkel egymaga megpakol egy teherautót pár óra alatt.

Ez egy nagy három hetes fesztivál, amit minden évben szeptember közepétől október első hétvégéig tartanak vagyis megy az össze-vissza étkezés és a sörözés. Ja és ne felejtsetek el engem is minősíteni okosok! Ne gondoljátok, hogy nem tudta, mivel jár a sörfeszt. Az én férjem is 36 éves és lepörög akárkit. Sziasztok, én régen az esti film alatt nyomtam a lépcsőzőgépet, egész jó volt. Lehet hogy tényleg nem arra a sok edzésre kéne pazarolnod az energiádat, mert ezek szerint csak leamortizálódsz tőle.

A túlsúly nem esztétikai probléma, hanem egészségügyi. Egyszerű a csalónap utáni hirtelen csökkenés oka: Mivel szellemi munkát végzek, az agyamnak bizony kell a szénhidrát. Mint láthatod, ekkor ~96 kiló volt. Szerinted milyen mennyiségű és milyen gyakori edzés hatásos mondjuk egy 45 éves nő esetében. A kiutat még én sem ismerem, bár próbálok odafigyelni.


Tehát ez mindenképpen eredmény. Szerencsére egyre többen szeretnének változtatni, fogyni, egészségesen táplálkozni, rendszeresen mozogni, de még mindig nagyobb számban vannak azok, akik nem mernek változtatni. A súlya minden nap reggel rögtön felkelés után lett lemérve. Viszont a villanyt és a gázt kikapcsolják, ha nem fizet az ember. Azt kell mondjam, megérdemli…az ilyen soha nem fog tartósan lefogyni, mert fontosabb neki a sörfesztivál, mint az edzés. Viszont a villanyt és a gázt kikapcsolják, ha nem fizet az ember. Most szereztem be a könyvet.

Sziasztok, én régen az esti film alatt nyomtam a lépcsőzőgépet, egész jó volt. Brutális mennyiségeket megbírtam enni, mindig csak ettem, és csak ettem… Az evésbe menekültem, ha rossz, vagy jó dolog történt velem.

Csak étrendi változás, és heti 3x torna jelenleg gerinc egyensúly torna, mivel kezdődő gerincsérvem van kevés súlyzózás, Először engem is teljesen kiakasztott Krisztián hozzászólása, de legfőképpen az arrogáns hangnem miatt. Egészséges ételekre telik, de a magyarok nagyrésze bizony szegény és egyre szegényebb. Szerintem zseniális, és nagyon ügyes volt! Mivel szellemi munkát végzek, az agyamnak bizony kell a szénhidrát. Általában protein por és víz keverékével eszem, de lehet főtt zabpelyhet köretként nagyszeműt vagy darált zabpehelyből szoktam néha sütit csinálni.

Nem olcsó, igaz…de az anyagi részét túltárgyaltuk így is. Designed by Elegant Themes Powered by Wordpress. Ha feliratkozol az ingyenes edzésmester programra akkor Szűcs Ildikó edzésmester el fogja küldeni neked ezeket az információkat. Ami bosszant, hogy amíg nem kellett ennyi időt melóval tölteni, jutott több időnk és több pénz konditeremre és sétákra, hétvégi biciglizésekre, ez azért nem volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>