HOME / News / Fogyás 90 kilóról

Fogyás 90 kilóról

Egy 45 kilós fogyás margójára. Nagyon tetszett a kúra, mindenkinek csak ajánlani tudom, akár csak azért is, ha a jobb közérzet miatt csinálja valaki. Az első játékom alatt még kevésbé éreztem a kilómat, de a játékot követően minden bajom volt: Én csak panaszkodni tudtam, hogy nem igazán megy vagy ha igen, akkor sokkal több kiló jön vissza, mint amit kínkeservesen leadtam. Be is tartottam minden előírást egészen júliusig, amikor a gyümölcsszezon miatt két hónapos szünetet tartottam. A testemet is megviselte a hízás. Szerintem én is mást hibáztattam, ahelyett, hogy változtattam volna. Ahogy az elsö mondja.
Hogyan fogytam le 25 kilót, amivel lapos hasam lett?

kilóról hogyan tudnék min re fogyni és milyen hamar?


Veszíteni nem fognak semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatárukat! Még ekkor is azzal ámítottam magam, hogy nem azért, mert dagi vagyok, szimplán csak nincs kondim. Én is, egyszerű a genetikára fogni sajnos. Turf Wars - Megérkezett az első előzetes Kevesebb mint egy hét múlva érkezik a népszerű játék következő kiegészítője. Még ekkor is azzal ámítottam magam, hogy nem azért, mert dagi vagyok, szimplán csak nincs kondim. Teltek-múltak a napok, hetek, hónapok. Egy kilót sem híztam vissza.

Rájöttem, hogy nem fogyókúra kell nekem, hanem életmódváltás. Nyilván kitartás is kellett mindehhez, de ezt okosan megoldottam azzal, hogy - ismerve magamat, pontosabban a gyenge önuralmamat - rákényszerítettem magamat arra, hogy erőlködés és rossz érzések nélkül végig tudjam vinni mindkettőt. Állati eredetű húsféleség is mehet, vagy csak a tejtermék?

Megtanult nemet mondani az egészségtelen ételekre is. Egy nagyon közeli barátnőm is megszakította velem a kapcsolatot akkoriban, amitől eléggé lehangolt lettem, másfél évig gyakorlatilag csak a szobámban ültem. Nem vagyok édesszájú, de ha sütök  a családnak, akkor eritrit-et használok cukor helyett. Ha az Elfogadom feliratú gombra kattint, akkor elfogadja azok használatát. Innentől tehát heti 1 kilós átlaggal folytattam a fogyást, egészen 85 kilóig. Végül a szerelem is rátalált.

Az első hétben szokatlan és furcsa volt, hogy nem nassolok egész nap - ezzel is folyton áltattam magam, minden este azzal a tudattal feküdtem le, hogy én valójában NAGYON KEVESET eszem, épphogy csak csipegetek, nem tehetek róla, hogy ilyen alkat vagyok. Mert azt vettem észre, hogy leálltam a fogyásban. Így étkezz, hogy izmosabb legyél. Ennek köszönhetően kilóról csaknem 72 kilóra fogyott vissza két év alatt. Így sikerült elkezdenem heti 2 kilókat fogyni.

60 kilóról indultam és 1 hónap alatt leadtam 3 kg-ot. Most tartok a 2 hónap elején, várható még fogyás? Mert azt vettem észre, hogy leálltam a fogyásban. A víznapot baj ha nem tarom be?


Kérdések a 90 napos diéta rovatból. A kitartáshoz az is kellett, hogy a siker gyorsan jöjjön, szerencsére már az első két hétben kilót fogytam. Mivel több tucat fogyókúra sem vált be a 29 éves Lisa Duglass-nek, ezért megalkotta a sajátját. Papádnál nyilván nem opció, ha nem bírják a térdei. Nem lenne igazán megerőltető. Ilyenkor szoktak az emberek elhízni. Építs a sikerre Több mint 10 évvel ezelőtt tette meg az 54 éves Marlene Dropp az első sétáját a háztömb körül, azért, hogy megkezdje a fogyást 90 kilóról. De visszagondolva azt kell, hogy mondjam, sokat ettem.

Ha az Elfogadom feliratú gombra kattint, akkor elfogadja azok használatát. Úgy döntöttem tehát, hogy ha már így alakult, akkor csináljuk komolyan! Szerintem én is mást hibáztattam, ahelyett, hogy változtattam volna.

Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam. Vagy csak kizárólag tejtermék, tehát a kettőt nem keverem vacsira. Helen Stein 73 évesen végre beismerte, hogy szenvedélye az evés. Szívből remélem, hogy a fentiek tartalmaznak olyan részletet, amit a javadra tudsz fordítani!

Ezenkívül ami megfogott, a diétához társuló un. Mobilarena IT café GAMEPOD. Először is láttam, hogy Csaba milyen sokat fogyott, é s nála nem tapasztaltam, hogy visszahízott volna, miután abbahagyta a Reg-Enor ivását. Hiába szerepel a nevében, a Xiaomi eszköze nem vérbeli akciókamera — de sok más célra kiválóan használható. Ennek bő fél éve már, és azóta is a 79,5 kilós sávban mozgok.

Az év sikertörténete: 30 kilót fogyott Niki


Pedig aki akar tenni ellene, az tud is. Azt akartam, hogy ne kelljen csinálnom semmit, csak úgy magától folyjon le rólam minden felesleg, és aztán amikor 'kész vagyok', akkor boldogan tekinthessek vissza a múltba, hogy igen, megcsináltam, király vagyok! A testmozgás napi rendszerességgel, és előbb-utóbb sikerülni fog! Tehát, mivel valaki Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam. A második nap volt a zöldségnap. Ám még ekkor is a struccként dugtam homokba a fejem: TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Mit egyek, hogy kilóról le tudjak fogyni kb re? A WHQL minősítésű,

A közérzetedben tapasztaltál jelentős változást mióta sikerült megszabadulni a kilóktól? Azt hittem, sőt biztos voltam benne, hogy a pasik megfordulnak utánam az utcán, és kívánkozva bámulnak hosszan, míg el nem tűnök a következő sarkon. Egyetlen vigaszom természetesen az evés volt, végül 85 kiló lettem a cm-es magasságomhoz. Nem tudtam három méternél többet futni, tesiórán siralmasan teljesítettem. Ennek aztán úgy lett vége, hogy a feleségemmel vitába keveredtünk a saláták kapcsán, ő ugyanis "büdösnek" találta a hűtőben tárolt saláta alapanyagokat, aminek köszönhetően leálltam a salátaevésről.

Az élelmiszerbiztonsági szakértők szerint az alábbi alapanyagokat mindig mosd meg fogyasztás, felhasználás és főzés előtt. Ezek a hús-vér nők ma kilométereket futnak, ugrálnak, játszanak a padlón a gyerekekkel, szexi ruhákat hordanak — bármire képesek, amit csak akarnak. Elkezdtem még egyszer ezt a diétát, de az első napon már annyira éhes voltam, hogy feladtam. Párom örömmel, mert végre nem kellett külön alapanyagokat vásárolnom magamnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>