HOME / News / Fogyás a fogamzásgátló abbahagyása után

Fogyás a fogamzásgátló abbahagyása után

Mar eppen maskepp akartam donteni, de amit irtal, most meggyozott, h azok egy allando utazas,nyaralas kozepen nem hianyoznanak. Időt kell hagyni a szervezetnek, hogy regenerálódjon. Egyébként orvosokkal én is hadilábon állok, nem ismered a biorezonanciás vizsgálatot? Viszont akkor tényleg számolni kell a felborult hormonháztartással. Biztosan sokan jártok, vagy jártatok hasonló cipőben, és gondolkodtatok el azon, hogy érdemes lenne e lerakni a fogamzásgátlót, mert már túl régóta szeditek? Szerencsére még így is viszonylag normálisnak mondható, hiszen még egy év sem telt el, a szervezetnek meg időre van szüksége, hogy regenerálódjon. Jelenleg keresem a legjobb bőrgyógyászt, de eddig még nem találtam rá:
Ezért hagytam abba a fogamzásgátlót

Mi történik a testben a fogamzásgátló tabletta szedésének felfüggesztése után? - Hírek - nataliz.duckdns.org


Előre félek, milyen lesz letenni, bár remélem csak hónapra, aztán ezt felváltja a terhesség: Remélem most, hogy abba hagytam a gyógyszert majd idővel helyre áll a menstruációm és hamarosan jöhet a baba is. Ott meg se vizsgáltak csak elküldtek egy ultrahangra és azt mondták, hogy semmi bajom nincs. Érdekes, hogy mindenki máshogy reagál rá, nekem inkább késni szokott még mostanában is. Hmm eléggé elsiklottam emellett a bejegyzés mellett: Sajnos jó bőrgyógyászt én sem tudok ajánlani.

A bogyókkal nekem később az volt a problémám, hogy ugye a ciklus adott napjain kellett volna beszedni őket, de mivel nekem gyakran heteket késett, így lehetetlenség volt már számolni a napokat, ezért egy idő után feladtam, vagy "találomra" szedtem be. Válaszodat, tanácsaidat előre is köszönöm! Amire viszont nem számítottam, hiszen általában fordítva szokott lenni, én 6 kilót híztam cirka két hónap alatt, miután abbahagytam a szedését.

Közben elkezdtem lefogyni, aztán úgy döntöttem, abbahagyom, lesz ami lesz. SZTK-ban egy nőgyógyász letiltott a gyógyszerszedésről, de már én is ott tartottam, hogy magamtól abbahagyom. Szerencsére a ciszta felszívódott. Anno én is azért kezdtem el szedni, mert olyan erősen menstruáltam, hogy gyakran kimaradtam miatta a suliból, másrészt meg a pattanások ellen. Javaslatára most Mastodymon cseppet szedek,május közepe óta,de semmi.

Én egy éve szedem, de gondolkodok rajta hogy 1 vagy 2 hónap szünetet tartsak Most találtam még csak ezt az oldaltDe kifogom próbálni a teákat.!!! Ilyen szempontból nekem is álomidőszak volt, amíg szedtem a bogyót, de sajnos már túl sok lett a mellékhatás és nem tudtam másra fogni! Mit jelent a hüvely és a külső nemi szervek gyulladása? Emiatt nem fogom abbahagyni.


Azt gondolom hogyha újra jelentkeznének a fájdalmak egyébként nagyon erősek voltak majd valami természetesebb dologgal javítok a helyzeten. Én 40 múltam egy vetélés után három gyermeket szültem. D Pedig mindig gyorsan szoktál reagálni, nem is érte, h h nem néztem vissza bocsii: A mentruációs időszak nehezebbé válása, a görcsök: Picit izgulunk, még később szeretnénk babát, viszont 1 hete folyamatosan olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, fáj, feszít a hasam, kissé görcsöl időnként, de semmi. Köszönöm a megnyugtatást és remélem aki szintén aggódik, annak tudtam valamennyit segíteni az én esetemmel! Ráadásul a PMS tünetek megvoltak, mégis sokszor heteket késett ehhez képest.

Növekvő mennyiségű hüvelyváladék termelődhet: Bevallom, engem a tüneteim annyira elriasztottak, hogy azóta sem fordult meg a fejemben, hogy újra elkezdjem szedni. Ha tehát nincs peteérés, kevesebb hüvelyváladák termelődik, ha viszont újból beindul, a nedvesség is visszatér.


Egyszer szerettem volna szüneteltetni de akkor másfél hetente napig meg volt. Nem tudtam, hogy minden, de minden hatassal van ennyire ra Amikor úgy döntöttem, abbahagyom, hónapokig nem jött meg. A pásztortáskát pedig csak a menstruáció alatt szoktam inni, mert szuper görcsoldó és csökkenti egy kicsit a vérveszteséget is. A Yadine-nál minden rendben volt, csak olcsóbb volt a másik, viszont a Lyndinette nál a közérzetem nem volt az igazi, 3 levéllel szedtem csak, szakítás miatt. Mi történik a testben a fogamzásgátló tabletta szedésének felfüggesztése után? A nőgyógyászom azt mondta szedjem nyugodtan tovább a gyógyszert, de zavart a dolog. Valószínűleg csak a hormonok felborulása okozza a mensi késését, bízom benne, nagyon vigyáztunk. Hogyan távolítható el a víz a fülből?

Nem volt egy év se hogy szedtemráadásul kicsi hormontartalmú gyógyszer volt.!!! D Lyndinettről sajnos nincsenek tapasztalataim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>