HOME / News / Gyors anyagcsere gyors fogyás

Gyors anyagcsere gyors fogyás

Napi kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas. A lelkesítés a kitartáshoz. Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Nem a gyors fogyás számitson,hanem az egészséges élet es a mozgás. Felvilágosít, hogy mire kell odafigyelni. Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés. Edzés ,cukrot és szénhidrátotpékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok.
SIKERES FOGYÁS EGYSZERŰEN


Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok. Kedvesen, nem tolakodóan ad tanácsokat,amikből mindenki ki tudja választani amit hasznosnak gondol. A sok hasznos info, és mások tapasztalata. Léböjtkúrák, receptek és tesztek. Sok érdekes info van. Hogy színes, érdekes és egyáltalán nem egysíkú a szemléleti keret, azaz nem egyetlen irányzatot sztárol.

Torna napi fél óra. Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre. Őszintén rá mutat a szokásaimra.

Edzés ,cukrot és szénhidrátotpékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok. Aerobik edzés hetente 3-szor. Torna napi fél óra. Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette A kalória számolás, mozgás.

AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Hetente x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Sajnos ilyen még nem volt. Nagyon sok hasznos tanács van benne az étkezéssel kapcsolatban.


Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta. A szénhidrát bevitelének csökkentése. Az anyagcsere sebességének kulcsa, hogy: Anyagcsere megértése Mitől lassú vagy gyors az anyagcsere? A tanácsok fantasztikusak, mindegyik telitalálat. SIKERES FOGYÁS 7 LÉPÉSBEN.

Tudatosítja a kilók elfogadását és ezzel segíti elő az elengedést is,ezáltal tudatosan építhető fel a fogyókúra. És ezt a ti javaslatotokra teszem! Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges választott módszer alakalmazására.

Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem. Így nem kinzom magam. Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta. A fogyástippek, de legfőképp a mozgád ajánlatok. Többszöri, de kevesebb étkezés.

Ezen felül rengeteg új,hasznos infóhoz jutottam hozzá. Sok jó tanácsot kaptam. A kalória számolás, mozgás. Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel. Sajnos ilyen még nem volt. Kedvesen, nem tolakodóan ad tanácsokat,amikből mindenki ki tudja választani amit hasznosnak gondol.


SIKERES FOGYÁS 7 LÉPÉSBEN. Sok jó tanácsot kaptam. Sok dolgot már persze tudtam. Ezért tetszik a fogyás. Sajnos ilyen még nem volt. Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből.

Sokat olvasok, de még most is tanultam újat. Fehér liszt és cukor teljes elhagyása.


A kalória számolás, mozgás. Rögtön 3kg lement egy hét alatt. Anyagcsere megértése Mitől lassú vagy gyors az anyagcsere? Sok dolgot már persze tudtam. Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem. Az,hogy minden kérdésemre részletes és áttekintő válaszokat kaptam. Szembesitett a sajat hibaimmal.

Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat! Nics olyan hogy "a sikeres" akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt. Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna.

Ezen felül rengeteg új,hasznos infóhoz jutottam hozzá. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével. Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék víz. Aerobik, odacigyelès a napi kalóriabevitelre ès tápanyageloszlásra.

A szénhidrát bevitelének csökkentése. Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Kevesebb kalória és mozgás. Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi ,5 liter viz. Sok olyan hasznos tanács van amire érdemes figyelni és ha kitarto vagyok akkor minden sikerülhet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>