HOME / News / Gyors fogyás edzésterv

Gyors fogyás edzésterv

Egyébként az edzésterv nagyon jó, nem gondoltam volna sem azt, hogy ilyen ütemben tudok fejlődni, sem azt, hogy ennyire megszeretem a futást. AZ indian club meg nagyon lelazít minden porcikádat ezt is ajálom. És ez elég ahhoz, hogy folytassam: A szokásos futás végéhez közeledve elszállt a pulzusom, mármint a pulzusmérő órán és ezért a kör végén nem működött a heart touch, így ki kellett lépni az edzésből és újra kellett kalibrálni az órát futás közben. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg. A 6 napos piramis diéta sokat segitett. Tudom ,hogy ez nem az az edzésterv, de ez a legaktívabb a válaszadások szempontjából. Rotary félmaratonon Debrecen ott leszek!
400 KALÓRIA 40 PERC ALATT! ZSÍRÉGETŐ TELJES TEST EDZÉS 💪

Gyors fogyás • Hogyan tudnál a leggyorsabban lefogyni?


Az elején alig bírtam végigfutni az 1 percet, de végigcsináltam, és a végére simán ment egyben fél óra! Nem tudom, hogy a Városlegetben hol, milyen burkolat van. De jól teszed, ha olvasol blogokat és akkor kiderül számodra is, hogy azért menet közben nem minden hepi! Lényegre törőegyértelmű, és nincs "csőbe húzás", h vegyek meg valami nagyon szuper fogyasztó tablettát. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása. De nem tudom hogyan tovább. Múlt évben is futogattam, de nem követtem semmi tervet így nem volt rendszeres, és a távban is túl sokszor engdményeket tettem magamnak.

Alkalmazható ez az edzésterv 11 illetve 13 éves lányaim esetében is? Ma már 40 percet futottam,voltak benne kicsi sprintek is.

A másik, hogy hol kellene elkezdenem tavasszal a felkészülést. Még több hasonló cikk. Maratoni futó edzésterv kezdőknek. Sztem megeröltetted a szervezeted ezért fájhat a hátad Próbáld. Bár nem futócipő folyamatbande létezik, hogy ilyen hatása van a nem megfelelő cipőnek? És teljesen egyetértek a bemelegítéssel.

A biztonságra hajtva végül is 3 óra alatt futottam végig 2: Azt kell hogy mondjam, hogy viszonylag könnyedén sikerült lefutnom végül az 5 km-t. RT - Résztáv, azaz megatározott táv előre megadott számú ismétlése, előre megadott tempóban, rögzített hosszúságú pihenőkkel. Nagyon nagyon jó az edzésterv, nekem kifejezetten nőt az önbizalom, sokat erősödtem, mások szerint sokkal "sportosabban" mozgok, és nem kevésbe fontos hogy egy kis súlyfeleslegtől is sikerült szabadulnom. Nem vagyok egy gyors futó és előtte jó ha km-t le tudtam nyomni.

Félmaratoni edzésterv kezdőknek | nataliz.duckdns.org


Jelenleg ezt az edzéstervet csinálom én is kisebb-nagyobb átalakításokkal! Nagyon rég nem futottam! Sok érdekes info van. Nem is tudtam, hogy 8x1 perc ilyen durva! Köszönöm ezt az edzéstervet, mert nagyon sokat segített. Semmilyen futási tapasztalatom nem volt. Sajnos ilyen még nem volt. Nem is esett jól a mai kocogás, de azért ez is teljesítve.

Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve. A 6 napos piramis diéta sokat segitett.


Olyan kérdésem lenne,hogy futás közben szúr a szívem. Átestem a holtponton és a vége már egész könnyünek bizonyult. Egészségesen akarok élni,erre viszont kilószámra nyelném futás közben a porszemcséket. Újrakezdő és 12 hetes edzésterv versenyzőknek 10 km-es edzésterv a legtapasztaltabbaknak Pulzusmérés 6: Az edzésterv elején 1 percet is alig bírtam lefutni és most el sem hiszem, hogy egyben megvan az 5 km. Maratoni futó edzésterv kezdőknek. Mondjuk 24 perc futásból biztos nem lesz meg az 5 kiló, annyira nem nyomom jól.

Azt sajnos veszem észre, hogy nem egyszerű ez a fájdalom, mert szépen, fokozatosan alakult ki, aztán az eddigi utolsó futásnál már tényleg rossz volt még lépni is. Az aszfalt keményebb terep, itt viszont jobban betudom lőni az egyenletes sebességemet.


Bár fura, az első 1 percet lazán végigfutottam, a másodikat is, aztán a harmadik és negyedik nagyon nehezen ment de utána a többi szintén laza volt.: Igaz, hogy 47 perc volt, de álmomba se gondoltam volna, hogy valaha egyhuzamba futok 47 percen keresztul: Ugyanilyen fontos, hogy a futóedzések előtt percig gimnasztikai gyakorlatokkal melegíts be, és az edzés végén percen át nyújtógyakorlatokkal lazítsd ki megfáradt izmaidat. Azóta is futok heti ×!!! Január elején jónak láttam azt,  hogy rendszert viszek a felkészülésbe, viszont még az első héten keresztbe tett egy erős megfázás. Nem törvényszerű, én speciel semmit sem fogytam, valószínűleg azért mert túl sokat eszem, de ettől függetlenül élvezem a futást. Tetszik, hogy nem tolakodó és több módszert és célravezetőnek tart. De ha már ezt kibírtuk, akkor fusuk le egyben a 26 percet. Én két hétig szenvedtem a türelmetlenségem miatt és most kellett volna befejeznem a 6.

Azután, hogy írtam, egy nap szándékon kívül kimaradt. Én futottam télen is, nem is voltam egyedül a placcon. D és ez a lényeg.

Véleményem szerint az edzések dokumentálása hasznos ahhoz, hogy lássuk honnan indultunk, hogyan fejlődünk. Na, jóóóóóóóó, a dologhoz hozzátartozik, hogy Ő 2x olyan hosszú távon futott, no de ez már csak részlet. Soha életemben nem futottam még 5 km-t egyben, vasárnap azonban sikerült! Aerobik edzés hetente 3-szor. A lényeg, hogy nézegettem mit is kellene tudni 6 hét futás után.

Végül majdnem meg lett a 25 kör és a 10 km. Egy barátnőm ajánlotta ajánlása alapján ma kezdtem a 4. Na, ma végre sikerült a 4x6p futás 2,5 perces sétákkal, úgyhogylegközelebb csapok hozzá még egy hatpercest ez így már lesz vagy 6 kmaztán megcsinálom 2 perces pihenőkkel is. Futócipőm van, salakon futok, előtte bemelegítek, nem erőltetem túl magam. Buzdító, hogy alkalmazd is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>