HOME / News / Lehet e fogyni a pilatessel

Lehet e fogyni a pilatessel

A súlyomat tartom, azaz nem ment le a "csajos" kg, de nem is jött fel! Köszönöm szépen az eddigi jó tanácsokat is, amivel e-mailben is gondoltatok rám! Béres Alexandrára tornászok, úszni sajnos nem jutok el, de ezt itthon csinálhatom és még pénzbe se kerül. Sok sikert a továbbiakban és BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK! Viszont van egy észrevételem. Ezzel egy időben véletlenek nincsenek egy magyar közvetítőn keresztül ráakadtam egy német cégre Horisanamely kifejlesztette az anyagcseretípus-mérésre alkalmas gépet. Milyen élelmiszerek egészségesek számodra? Ez a bizonyos anyagcseretípus határoz meg mindent, a Te egészséges táplálkozásoddal kapcsolatban.
Ti kérdeztetek - én válaszolok 2.: A kor nem akadály! És fogyás Pilatesszel?


A gép segítségével, ma már fel tudom térképezni személyre szabottan, hogy kinek mit jelent az egészséges táplálkozás. A genetikai igény szerinti táplálkozás a táplálkozástudományok jelenleg legmodernebb és leginnovatívabb területe. A genetikai igény szerinti táplálkozás betegség esetén nem helyettesíti az orvosi kezelést! Számomra a reggelik a legegyszerűbbek. Klaudia 3 hónap után Kösz, jól vagyok, fogyogatok, és jól érzem magam. Pár éve egy orvosi vizsgálaton un. Egyenlőre nem találnak semmit ami okozhatná. Összefoglalóan mondanám, hogy bizakodó vagyok, és hiszek a hosszú távú eredményben. Aminek nagyon nagyon örülök.

Ezek az élelmiszerek a hormontermelő mirigyek leterhelésével túlsúlyossá és idővel beteggé tesznek. Egészségmentorként szívesen továbbadom az ismereteimet az arra nyitott embereknek és küldetésemnek érzem, hogy minél több embernek segítsek.


Mérés során az anyagcsere szempontjából legfontosabb 4 faktort vizsgáljuk: Saját egészségi problémáim miatt folyamatosan kerestem és próbáltam ki újabbnál újabb táplálkozási irányzatokat és módszereket. Hátunk mögött közel 10 szakmában eltöltött év és több mint gépes mérés tapasztalata áll. Hátunk mögött közel 10 szakmában eltöltött év és több mint gépes mérés tapasztalata áll. Azóta több, mint emberen végeztem el az anyagcseretípus-mérést és több mint előadást tartottam a témában. És az nincs a listán, hogy jó lenne vagy nem. Mérés során az anyagcsere szempontjából legfontosabb 4 faktort vizsgáljuk: A genetikai igény szerinti táplálkozás betegség esetén nem helyettesíti az orvosi kezelést! Mit mutat meg a hormontípus?

Es annyi erőm-energiám van mint soha. Számomra a reggelik a legegyszerűbbek.

Szervezeted optimálisan fog működni, immunrendszered megerősödik és a természetes egyensúly elérésével helyreállíthatod tested öngyógyító mechanizmus ait. Több az energiám is. Ha érdekel a táplálkozás tudományok ezen modern innovatív területe és szeretnél ezen a területen önállóan, vállalkozóként dolgozni és mindezért hajlandó vagy tanulni és áldozatokat is hozni akkor szívesen látunk munkatársaink körében. Idegrendszer Hormonrendszer Emésztő sejt szintű égető rendszer Vércsoport. Összefoglalóan mondanám, hogy bizakodó vagyok, és hiszek a hosszú távú eredményben.

Amikor kg-alá csökkent a súlyom elkezdtem kocogni! Teljesen felhagytam a tejtermékekkel, a koffeinnel és a cukros, rossz szénhidrátos dolgokkal. Ennek ellenére jelenleg 4. Csilla Köszönöm kérdésed nagyon jól vagyok. Főképpen három dolgon, ami csak "kis" odafigyelést igényelt.


Hogy számodra mi az egészséges étel, az nem attól függ, hogy mit szeretsz, vagy miről hiszed azt, hogy egészséges, az evvel kapcsolatos helyes válasz a génjeidben rejlik! Mérés során az anyagcsere szempontjából legfontosabb 4 faktort vizsgáljuk: Most kicsit kevesebbet futok, télen pilatessel egészítem ki a mozgásprogramot. A gép segítségével, ma már fel tudom térképezni személyre szabottan, hogy kinek mit jelent az egészséges táplálkozás. Mérés során az anyagcsere szempontjából legfontosabb 4 faktort vizsgáljuk: Ma már próbáltam keresni a DM-ben, de ott nem hallottak róla Hogyan tudhatod meg, hogy mi a Te anyagcseretípusod?

Henriette 3 hónap után Kedves Gabi, köszönöm az érdeklődést, jól vagyok, amikor magam osztom be az időmet és az étkezésemet, követem a módszeretek. Tünde meghatározta az én személyes táplálkozási és hormontípusomat. A gép segítségével, ma már fel tudom térképezni személyre szabottan, hogy kinek mit jelent az egészséges táplálkozás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>