HOME / News / Paleoval mennyit lehet fogyni

Paleoval mennyit lehet fogyni

Próbáltam paleózni, de nem nagyon sikerült betartanom. Első tippem Budapest, körbenézek, hol lenne ehhez egy jó szabadtéri helyszín. Én személy szerint minden nap edzem Muay Thai, Kettlebell. Próbáltam paleózni, de nem nagyon sikerült betartanom. Sok súlyfelesleg nincs rajtam cm, 60 kg de a csípőm környéke nem tetszik Azt gondoltam csak nekem nem megy ennyire, de látom mások nak sem sikerül fogyni. Sajnos a drágább kategória és sokan első körben kudarcként élik meg, mert eleinte nehéz lekövetni, de a tánc jazz, balett, de még a latin-más fajtát nem próbáltam, nem tudok nyilatkozni elképesztő alakot formál és mély-izomzatot növel.
Hogyan fogyjunk edzés és éhezésmentesen ?

nataliz.duckdns.org


Mondjuk egy igazi HEDONISTA BOGRÁCSOZÁSSAL egybekötve!!! Másnap teljes fordulatot vett az életem! Gyertek fel a Facebook oldalamra, és ott tudtok szavazni: Szia sgits légyszi nekem,mond el hogyan sikerült 35kg fogynod???? Lehet, hogy nem én vagyok a legjobb példa az étrend hatékonyságának bizonyítására, mert közben izmosodtam is, és a sportra is lehet fogni az eredményt, viszont a barátomról észrevétlenül leolvadt 10 kiló úgy, hogy ülőmunkát végzett, és semmit nem sportolt. Sajnos én is csak nagyon lassan haladok a fogyással.

Nézd meg mondjuk a majmokat, mennyi gyümit esznek, és egész nap mozognak és nem dagadtak. Emellett frissítettem a fenti mintaétrendet, és jó néhány olyan ételt tettem bele, amit még korábban nem láttatok ebben a listában. Ezekben nem dominálnak az olajos magvak, a maglisztek meg végképp nem, nem véletlenül írtam én is ezeket a felvezető szövegekben.

Paleo Hedonistáknak: Kéthetes paleo mintaétrend karcsúsodáshoz


Kérdésem a következő lenne: Olvasgatom, ki hogyan fogy a paleo táplálkozással. Sok sikert a megtartásához is! A gyümölcsöket nem viszed túlzásba? A vacsora szintén hús. Lassan eljutok arra a szintre, hogy elvesztem a hitem a diéta értelmét illetően! Nem vilagos, hogy az elejen azt irod, hogy ebben a 2 hetben hanyagoljuk a kompromisszumos eteleket, mint pl. A fentieket olvastad, kipróbáltad?

Mondjuk azóta posztolt olyan cikket, hogy a gyümölcsfogyasztás is káros a fruktóz miattés napi 1 almánál nem jó többet enni. Attól tartok, ha büntetlenül eszek belőle egyszerre olyan 20 dekát, akkor meghiúsítom vele a célomat.

Mar januar ota nem eszem ilyesfajta szenhidratot, sem olyasmit amit a Paleo "tilt" Néha kezdek besokalni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban én már nem foglalkozom ezekkel, egyrészt lehetetlen mindent dekára pontosan betartani, másrészt nem akarom hogy az evés átmenjen egy görcsös erőlködésbe és tiltásba, szabályokba. Igenis az ember szereti a változatosságot, a sokféle ízt, ugyanúgy az édest is mint a fűszerest. Igen azt olvastam én is, de ugyanakkor mostanában arról van szó, hogy a sok magfogyasztás sem jó, mert azoknak is a héja tele van fitátokkal, amik gátolják a vitaminok felszívódását

Viszont nem tudok egy grammot sem visszahizni nekem ez a legmagyobb bajom', 'timestamp': Ha bármilyen kérdés, kérés felmerülne a részetekről, írjatok nekem ide vagy a FB csoportomon belül privát üzenetet! Szendi-féle paleós szakácskönyvben van több oldal arról, hogy a soványok mit egyenek többet, hogy ne fogyjanak tovább. Olyan paleos étrendet nem tud valaki, amivel hízni lehetne? Én nem fogyás miatt kezdtem paleózni, hanem betegségek miatt, de jelentős túlsúlyom volt cm, 93 kiló. Fura, amit írsz a hetekig paleózó, de egy grammot sem fogyó ismerőseidről, én ilyet még nem tapasztaltam a környezetemben


Tennél fel olyan édesség recepteket, amelyek mellőzik ezt a két hozzávalót? Az ételek változatosak, finomak, nem adom még fel, csak vártam én is a csodát: PCOS miatt kezdtem el, próbáltam a gyógyszerek helyett életmódváltással javítani a helyzeten, sajnos nem sikerült. Sokat láttam a LifeNetwork csatornán az Ez zsír! Nyilván hízlal, ha 30 banánt eszel egy nap. Legyen meg az alapelv, a hit és a szemlélet a többit érezni, fogjuk, hogy mire van szükségünk, mi az ami a hasznunkra van és mi az amit nem kívánunk. Reggelire húst eszem pl. Azt gondolom, hogy a paleo étrend a lelkileg kiegyensúlyozottabb, akaraterővel és motivációval rendelkezőknek minden esetben segít.

De aki sportrajongó és élharcosa ennek, azzal abszolút egyetértek, és csak bátorítani tudom én is!!! Gyönyörű a bőröm, megszabadultam temérdek nyavalyától. Nekem nagyon gyorsan eredmenyt hozott, 6honap alatt 14 kgot fogytam, most a cm es magassagomhoz 54,5 kg vagyok, ami egy kicsit keves es sokak szerint korosan sovany vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>